Bagels in Brugge | 3 bagelsalons om nu te ontdekken

Bagels mogen in België dan nog niet zo populair zijn als de typische belegde broodjes, lekker zijn ze zeker! Wat dacht je van een bagel met roomkaas als ontbijt bijvoorbeeld? Of een bagel met gerookte zalm en roerei als lunch ? Yummie! Klinkt heerlijk, toch? Maar waar vind je nu de lekkerste bagels in Brugge? Wij delen alvast onze 3 favoriete bagelsalons met jullie.

Sanseveria

Wie bagels zegt, zegt Sanseveria. Dit hippe bagelsalon is gevestigd in een klein maar gezellig pand in de Predikherenstraat. Het interieur baadt in een authentieke sfeer en uiteraard vind je ook enkele kenmerkende sanseveria’s op de vensterbanken. Hier start je de dag goed met een heerlijk ontbijt of lekkere brunch. Of waarom niet even stoppen voor een snelle lunch? Bij Sanseveria zit je hoe dan ook goed voor een rijkelijk belegde bagel in Brugge.

Adres: Predikherenstraat 11, 8000 Brugge | website en openingsuren 

Li O Lait

Li O Lait is niet alleen een heel gezellige koffie- en theebar in het hart van de stad, het is ook dé place to be voor een heerlijke bagel. In dit historisch pand vol vintage accenten zit je op de juiste plaats voor een snelle lunch in een ontspannen sfeer. Ga voor een klassieke bagel met gerookte zalm en roomkaas of waag je eens aan de bagel tapas voor 2 personen. Want, sharing (food) is caring!

Adres: Dweersstraat 30, 8000 Brugge | website en openingsuren

GingerBread

GingerBread is dankzij zijn praktische ligging tussen twee winkelstraten de ideale stop tijdens een dagje winkelen. Maar zelfs als je per toeval in de straat van deze tea-room belandt, weet de schattige etalage zeker je aandacht te trekken. Het interieur is net zoals de gevel doet vermoeden heel gezellig. En net als het interieur doen ook de bagels meteen een glimlach op je gezicht verschijnen.

Adres: Sint-Amandsstraat 29, 8000 Brugge | website en openingsuren

Om nom nom… Enjoy your meal!

Share:

Geef een reactie