fbpx

De beste broodjeszaken in Brugge: onze tips

broodjeszaken in brugge

Niks dat zo kan smaken als lekkere belegde broodjes als lunch! Daarom delen we hieronder onze favoriete broodjeszaken in Brugge met jullie, allemaal gelegen in het centrum van de stad. Zo moet je tijdens het winkelen, het bezoeken van bezienswaardigheden of kuieren door de binnenstad geen drastische omweg te maken. Easy-peasy!

Babette

Zoek je een broodjeszaak in de winkelstraat? Dan moet je bij Babette zijn, tussen het Zand en het Zilverpand. Hier vind je de lekkerste belegde broodjes om mee te nemen. Kies voor een broodje ham-kaas, gerookte zalm-tartaar, mozzarella-avocado, hummus-veggie of een van de vele andere lekkere combinaties.

Adres: Noordzandstraat 67, 8000 Brugge | Facebook Babette | Enkel take-away

Bakkerij Ons brood

Een oerdegelijk klassiek belegd broodje haal je natuurlijk bij de lokale bakker. Ben je op zoek naar een broodjeszaak in de buurt van het Zand? Dan moet je bij bakkerij Ons Brood zijn. Even de Smedenstraat inslaan, de bakker je bestelling doorgeven et voilà… jij hebt een heerlijk belegd broodje!

Adres: Smedenstraat 14, 8000 Brugge | Enkel take-away

HAP

Honger gekregen van al het shoppen? HAP take-away bites ligt in het Zilverpand, tussen de twee belangrijkste winkelstraten in Brugge. Je vindt er een ruim aanbod broodjes waarbij je telkens kan kiezen tussen wit, bruin en een bagel, en ook warme broodjes behoren tot de mogelijkheden!

Adres: Zilverpand 16, 8000 Brugge | Facebook HAP | Met mogelijkheid om te zitten (als de coronamaatregelen het toelaten)

Sint Amandje

Loop je in de buurt van de Markt in Brugge? Dan is de broodjeszaak Sint Amandje zeker dichtbij! Hier vind je naast lekkere belegde broodjes ook panini’s en salades.

Adres: Sint-Amandsstraat 33, 8000 Brugge | Facebook Sint Amandje | Met mogelijkheid om te zitten (als de coronamaatregelen het toelaten)

Bakkerij Sint-Paulus

Ook bij bakkerij Sint-Paulus koop je lekkere belegde broodjes. Van een belegde sandwich met kaas en groenten tot een broodje garnaal, een broodje brie-honing of een broodje boulet. Er is wat wils voor iedereen! Je vindt de bakkerij in het hart van de stad, nabij de Koninklijke Stadsschouwburg en op een steenworp van het Frietmuseum.

Adres: Vlamingstraat 25, 8000 Brugge | Enkel take-away

Wat zijn jullie favoriete broodjeszaken in Brugge?
Laat ons gerust jouw aanraders weten!

Geef een antwoord