fbpx

Lekker eten bestellen in Brugge: dat doe je hier

eten bestellen in brugge

Ben je op zoek naar een lekker adresje voor afhaal eten in Brugge? Hieronder sommen we onze favoriete foodspots voor afhaalgerechten in het hart van de stad op. Van pizza tot tapas, er is voor elk wat wils.

Afhaal Thai Brugge

Er zijn verschillende Thaise restaurants in Brugge die take-away aanbieden. Zo kan je eten bestellen en langsgaan bij Nakhon Thai in de Philipstockstraat of bij Thai Zen in de Katelijnestraat. Ook bij Narai Thai in de Smedenstraat is het keer op keer genieten van de Thaise keuken (én je krijgt momenteel bovendien 10% korting wanneer je je eten gaat afhalen)!

Afhaal tapas Brugge

Ons favoriete tapasrestaurant in Brugge? Dat is Cookies in De Garre. Je zal misschien even moeten zoeken naar dit kleinste straatje in Brugge, maar dat maken de lekkere tapas het ongetwijfeld goed. En voor heerlijke Mexicaanse tapas? Daarvoor raden we een stop bij Tapasbar Est in de Braambergstraat aan.

Afhaal frietjes of hamburgers Brugge

Zin in frietjes of een hamburger? Ook dan is er ontzettend veel mogelijk op het vlak van eten bestellen in Brugge! Voor frietjes ben je bij Charlie’s Chips in de Hauwerstraat aan het juiste adres. En voor de lekkerste burgers en fingerfood sturen we je graag naar het Simon Stevinplein, naar Ellis Gourmet Burger.

Afhaal pizza Brugge

En nu je toch op het Simon Stevinplein bent, raden we ook de pizza van Otomat aan. Al zijn ook de pizza’s van Carlito’s in de Hoogstraat altijd top! En eerlijk, pizza als avondeten is altijd een goed idee… Toch? 😉

Waar gaan jullie het liefst eten bestellen in Brugge?

Geef een antwoord