fbpx

Klaar voor de zomer? Hier vind je de lekkerste ijsjes in Brugge!

De komende dagen trekt een hittegolf over België en dat betekent maar één ding: verfrissing opzoeken! Gelukkig weten wij daar wel een oplossing voor. Ben jij dol op ijsjes? En vertoef je met het mooie weer in hartje Brugge? Dan zijn dit dé 3 ijssalons in Brugge waar je absoluut een stop moet maken!

FlavouRRs

Dit nieuwe ijssalon is nog maar enkele maanden open maar we zijn nu al vaste klant! FlavouRRs is een ambachtelijk ijsatelier in de Noordzandstraat waar je terechtkan voor een potje roomijs, een hoorntje met jouw favoriete ijssmaak, een feestelijke ijstaart en nog veel meer. Ze staan erop om enkel verse producten en kwalitatieve ingrediënten te gebruiken en dat proef je ook echt. Zo doet FlavouRRs zijn naam alle eer aan!

P.S. Misschien spotte je FlavouRRs al aan het treinstation in Brugge. Ze beschikken namelijk ook over een ijstruck! #omnomnom

Adres: Flavourrs, Noordzandstraat 64, 8000 Brugge. 

Oyya

Oyya werd opgericht door Mathieu Eyckmans, Belgisch kampioen ijsbereiden. Dat je bij Oyya terechtkan voor héél lekkere ijssmaken hoeven we je vast niet meer te vertellen, toch? Maar uiteraard kan je er ook genieten van een heerlijke wafel (moest het Belgische weer plots omslaan bijvoorbeeld, het zou zo maar kunnen) of een verfrissende milkshake! Want zeg nu zelf… Klinkt er iets meer zomers dan een aardbeimilkshake?

P.S. Je vindt Oyya ook in Hasselt en op de dijk in Zeebrugge!

Adres: Oyya, Noordzandstraat 1, 8000 Brugge

Da Vinci

Wie lekkere ijsjes in Brugge zegt, zegt Da Vinci. Deze gevestigde Brugse waarde is dé place to be voor lekkerbekken. Sinds de bloedhete zomer van 1995 voorziet ijssalon Da Vinci inwoners en toeristen van verfrissende ijsjes. Hiervoor trok Sylvia zelfs op de leer bij een Italiaanse ijsmaker. Geen wonder dat alles zo heerlijk smaakt!

P.S. Tijdens de zomer kan je bij Da Vinci proeven uit meer dan 40 smaken!

Adres: Da Vinci, Geldmuntstraat 34, 8000 Brugge

Geef een antwoord