fbpx

5x gezellig ontbijten in Brugge

De belangrijkste maaltijd van de dag? Dat is het ontbijt! En goed nieuws: Brugge barst van de leuke adresjes waar je ‘s morgens je buik rond kan eten. Benieuwd naar onze favoriete foodspots voor ontbijt en brunch? We verklappen je ze met veel plezier!

That’s Toast

ontbijten brugge

Mag het voor jou eens iets anders zijn? Dan is That’s Toast jouw place to be. Deze hippe ontbijtplek is perfect gelegen in een zijstraat van de winkelstraat. Home-made granola of liever een toast met avocado salsa? Het kan allemaal en dat de hele dag door. Jep, all day breakfast… Als dat niet als muziek in de oren klinkt! P.S. Dat dit zonder twijfel een populaire hotspot in Brugge is bewijzen de vele klanten en gezellige drukte. Hier zit je nooit alleen.

Adres:  Dweersstraat 4, 8000 Brugge | Openingsuren That's Toast

Sanseveria

De succesformule van Sanseveria? Heerlijke bagels en een instaproof interieur. Smul van een heerlijk ontbijt of lekkere brunch tussen de planten en vintage spulletjes. Geen wonder dat dit kleine maar gezellige pand een van onze favoriete ontbijtadresjes is. P.S. Je vindt Sanseveria ook in Oostende.

Adres: Predikherenstraat 11, 8000 Brugge | Openingsuren Sanseveria

GingerBread

Krijg je net als ons maar geen genoeg van bagels? Verstopt in hartje Brugge, tussen de twee winkelstraten in, vind je de vrolijke tea-room GingerBread. Bestel ‘s morgens een heerlijke bagel met koffie, thee of fruitsap. Of iets anders lekkers van de kaart… Dit is de ideale plek om met een glimlach wakker te worden.

Adres: Sint Amandsstraat 29, 8000 Brugge | Openingsuren GingerBread

Balthasar

ontbijt in brugge

Zoetekauwen en shopaholics zitten dan weer op hun plek bij Balthasar. Deze ontbijtplek is niet alleen een tea-room maar ook een interieurwinkel, hoe cool is dat? Op de kaart: een heerlijke ontbijt, smoothie bowls, toast, pannenkoeken, milkshakes en nog zoveel meer! Wedden dat je niet weet wat eerst te bestellen? #breakfastgoals

Adres: Sint-Amandsstraat 37, 8000 Brugge | Openingsuren Balthasar

Margritt

Deze trendy koffiebar serveert niet alleen de lekkerste koffie, cappuccino, espresso, latte… Je kan er ook genieten van een heerlijk ontbijt met een knapperig croissantje bijvoorbeeld. De perfecte manier om de dag te starten!

Adres: Sint-Amandsstraat 30, 8000 Brugge | Openingsuren Margritt

Wat is jullie favoriete plekje om te ontbijten in Brugge?

Geef een antwoord