5 gezellige koffiebars om te ontdekken in Brugge

Sanseveria in Brugge

Wispelturig als het Belgische weer is, weet je nooit wanneer je snel even moet gaan schuilen voor een plotse regenbui of hevige windvlaag. Om van de nood een deugd te maken, kan je gelukkig snel een gezellige koffiebar opzoeken om je even te verwennen met een heerlijke kop koffie en een home made stukje taart. Maar waar vind je nu die hippe koffiebars in Brugge? Dit zijn alvast onze 5 aanraders!

Li O Lait

De place to be voor heerlijke koffie zoals je grootmoeder hem maakte? Dat is zonder twijfel bij Li O Lait! De ambachtelijk geroosterde koffiebonen nemen je voor een aromatische reis terug in de tijd. En begint je maag ongeduldig te knorren? Dan zijn er de lekkere bagels en quiches om de honger te stillen. #omnomnom

Adres: Li O Lait - Dweerstraat 30, 8000 Brugge 

Margritt

Koffiebar Margritt kan absoluut Instaproof genoemd worden. Hier drink je je lekker kopje koffie of thee in een hip en fotogeniek interieur. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je er ook steeds rekenen op een vriendelijke bediening én een verrukkelijk stukje taart.

Adres: Margritt - Sint-Amandsstraat 30, 8000 Brugge

Vero Caffè

Ben je op zoek naar een koffiebar iets verder weg uit de drukke toeristische straten? Dan moet je bij Vero Caffè zijn! Deze hippe koffiebar ligt nog steeds in het centrum van Brugge en dicht bij alle bezienswaardigheden, maar toeristen weten deze plek nét iets moeilijker te vinden. Extra punten voor de huisgemaakte brownies en het sfeervolle interieur dat zorgt voor instant vintage vibes!

Adres: Vero Caffè - Sint-Jansplein 9, 8000 Brugge

Sanseveria

Bagelbar Sanseveria is natuurlijk bekend voor haar lekkere bagels maar wist je dat je er ook heerlijke koffie drinkt? Dankzij het coole interieur vol – hoe kan het ook anders – sanseveria’s geniet je er van “the American dream feeling”. Zien we jou daar?

Adres: Sanseveria - Predikherenstraat 11, 8000 Brugge

GingerBread

Een gezellige plaats om te lunchen, of om ‘s morgens wakker te worden met een kopje heerlijke koffie en een lekker ontbijtje? Dat is het knusse GingerBread in het hart van de stad! En pssst, vertelden we je al dat ze er ook verrukkelijke taartjes hebben? Om je vingers bij af te likken…

Adres: GingerBread - Sint-Amandsstraat 29, 8000 Brugge 

Wat is jouw favoriete koffiebar in Brugge?

Delen:

Geef een reactie