fbpx

Take-away koffie in Brugge: waar moet je zijn?

take away koffie brugge

Plan je een bezoekje aan Brugge en wil je weten waar de leukste koffiebars zijn? Lees dan snel verder! Hieronder delen we namelijk onze favoriete hotspots voor take-away koffie in Brugge! Stuk voor stuk gelegen in het hart van de stad.

Flavourrs

Misschien ken je Flavourrs al van de lekkere ijsjes, maar wist je dat je er ook heerlijke koffie kunt krijgen? Hier draait alles rond smaak, perfectie en vernieuwing. En extra leuk: steeds met zorg voor het milieu.

Waar? Je vindt Flavourrs op 2 locaties in Brugge: aan het station en in de Noordzandstraat | Openingsuren Flavourrs

Li O Lait

Normaal kan je ons bij Li O Lait vinden om een lekkere bagel te eten of om gezellig samen met vrienden van een koffietje te genieten. Maar ook take-away is mogelijk, perfect voor jouw coffee on the go!

Waar? In de Dweersstraat in Brugge | Openingsuren Li O Lait

Babette

De place to be wanneer je ‘s morgens snakt naar een heerlijke take-away koffie: Babette. Of voor de kleine honger ‘s middags. Je vindt er namelijk ook lekkere broodjes en salades om mee te nemen.

Waar? In de Noordzandstraat in Brugge | Openingsuren Babette

Vero Caffè

Als je ons vraagt wat de ideale formule is voor een gezellig weekend, antwoorden we ongetwijfeld ‘huisgemaakte taart en koffie’. Gelukkige weten we de perfecte plaats voor deze take-away combinatie: bij Vero Caffè. Je kan er trouwens terecht voor zowel gewone als vegan taart… nom nom!

Waar? Je vindt deze koffiebar aan het Sint-Jansplein in Brugge | Openingsuren Vero Caffè

Balthasar

Koffie, verse wafels, milkshakes,… Zoetekauwen zijn bij Balthasar aan het juiste adres voor take-away koffie in Brugge. En kijk nou hoe leuk al hun smakelijke creaties eruitzien!

Waar? Je vindt Balthasar in de Sint-Amandsstraat in Brugge | Openingsuren Balthasar

Psst… Heb je zelf een leuke tip? Stuur ons gerust jouw favoriete adresje in Brugge door!

Geef een antwoord