fbpx

Cinematip: 5 films om te kijken rond Halloween

filmtips brugge

Hallo knisperende bladeren, heerlijke pompoensoep en donkere steegjes in Brugge! Kan je al raden dat we fan van Halloween zijn? 😉 Om helemaal in thema te komen, stellen we in deze blogpost 4 films voor die nu in de cinemazalen spelen… en die perfect zijn om rond Halloween te kijken.

Joker

We starten meteen met de enige film uit dit lijstje die we zelf al gaan kijken zijn. Maar oh boy, wat is dit een aanrader! Joaquin Phoenix als de slechterik uit Batman is het beste wat je dit jaar in de cinemazalen zal zien. Beloofd! En geef toe, de duistere vibes uit Gotham City zijn best Halloween proof, toch?

Nu te zien bij Lumière Brugge en Kinepolis Brugge: Joker.

IT Ends

We waren fan van de film IT en hebben dan ook hoge verwachtingen van het vervolg: IT Ends. Pennywise is zonder twijfel de griezeligste clown ooit. We twijfelen er dan ook niet aan dat het ook in deze film lekker griezelen wordt. Stephen King is niet voor niks de bekendste horrorauteur. Wij komen op Halloween alvast niet graag een rode ballon in Brugge tegen…

Nu te zien bij Kinepolis Brugge: IT Ends.

Maleficent: Mistress of Evil

En voor wie het met Halloween allemaal wat minder eng mag, is er de slechterik uit Doornroosje. In Maleficent: Mistress of Evil kruipt Angelina Jolie opnieuw in de huid van de boze fee. Perfect voor wie de eerste film wel wist te smaken. En voor liefhebbers van Disney!

Nu te zien bij Kinepolis Brugge: Maleficent Mistress of Evil.

Haunt

Haunt is de enige film waar we nog niet over gehoord hadden, maar deze typische Halloweenfilm mocht niet in dit lijstje ontbreken. In Haunt trekt een groep vrienden een vervloekt huis binnen. Daar willen ze hun grootste angsten op de proef laten stellen… Klinkt best eng, toch?

Nu te zien bij Kinepolis Brugge: Haunt.

Naar welke horrorfilm gaan jullie kijken deze Halloween?

P.S. liever een avondwandeling langs de donkere steegjes in Brugge maken? Kan ook! Ga dan zeker even langs bij Historium Brugge. Of lees hier meer over wat je met Halloween allemaal in Brugge kan doen.

Geef een antwoord