fbpx

De beste hotels van Brugge

Ben je op zoek naar een goed hotel in centrum Brugge? We’ve got you covered!

Natuurlijk is het moeilijk om zelf te bepalen wat de beste hotels in Brugge zijn. Gelukkig zijn er boekingssites, boordevol reviews van enthousiaste en minder enthousiaste reizigers. Tijd om eens te kijken welke hotels de harten van Brugse toeristen harder doen slaan!

Relais Bourgondisch Cruyce

Dit Brugse hotel is gelegen op een unieke locatie aan het water, waar 2 grachten elkaar kruisen. Geen wonder dat dit hotel tot een van de meest romantische van Europa wordt gerekend! Dit boetiekhotel heeft alles om verliefde koppeltjes een onvergetelijke tijd samen te bezorgen. En de bezienswaardigheden? Die liggen op slechts een steenworp afstand!

Adres: Relais Bourgondisch Cruyce – Wollestraat 41/47, Brugge

Hotel The Peellaert Brugge Centrum

Het 19e-eeuwse herenhuis van Baron de Peellaert vormt het kader van dit stijlvolle viersterrenhotel. Het Adults Only hotel doet dit beschermde monument in al haar glorie herleven. De rust en het gastvrije onthaal vormen de perfecte combinatie voor een zorgeloos weekendje weg.

Adres: Hotel The Peellaert Brugge Centrum – Hoogstraat 20, Brugge

Hotel Sablon

Dit karakteristieke hotel ligt in het hart van Brugge, tussen de Grote Markt en het Zand. Het hotel werd volledig gerenoveerd in april 2019 en brengt moderne elegantie naar de mooiste en levendigste winkelstraten van Brugge. Wist je trouwens dat dit het oudste hotel in Brugge is? Hier vertelt elke steen een verhaal.

Adres: Hotel Sablon – Kopstraat 10, Brugge

Hotel Navarra Brugge

Hotel Navarra Brugge © Jürgen de Witte

Hotel Navarra Brugge is gevestigd in een elegant 17e-eeuws herenhuis, op amper 3 minuten wandelen van de Grote Markt en het Belfort van Brugge. De authentieke charme van het hotel wordt aangevuld met moderne hotelfaciliteiten en een persoonlijke en gastvrije service.

Adres: Hotel Navarra Brugge – Sint-Jakobsstraat 41, Brugge

Grand Hotel Casselbergh Brugge

Ook dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om historisch Brugge te verkennen. Gelegen op slechts 150 meter van de Grote Markt en met een eclectische en adellijke uitstraling. Dit unieke hotel vermengt de rijke geschiedenis van Brugge met moderne luxe!

Adres: Grand Hotel Casselbergh Brugge – Hoogstraat 6, Brugge

Goed om te weten: Hoe we deze 5 hotels selecteerden? Op basis van de gastbeoordelingen op Booking.com (al deze hotels hebben op het moment van schrijven van dit artikel minstens een score van 9/10) én de afstand van het hotel tot het centrum.

Heb je zelf een aanrader voor een geweldig hotel in Brugge? Laat het ons zeker weten in de comments!

Geef een antwoord