fbpx

Wat te doen in Brugge bij mooi weer?

wat te doen in brugge

Het zonnetje komt de laatste tijd steeds vaker piepen. En hoewel Brugge absoluut betoverend is in de winter, is deze prachtige stad ook een echte aanrader in de zomer! Twijfel je nog wat te doen in Brugge bij mooi weer? Hieronder delen we alvast onze tips!

Een zonnig terrasje

Als het zonnetje schijnt, zitten de terrasjes in Brugge altijd gezellig vol. Hoewel De Stoepa niet pal in het toeristisch centrum ligt, is dit populaire eetcafĂ© duidelijk allang geen goed bewaard geheim meer. Op het tuinterras van De Stoepa is het namelijk ontzettend aangenaam vertoeven. En voor wie daar geen plek meer vindt, hebben we een nieuwe favorietHotel Monsieur Ernest heeft namelijk de deuren geopend voor toeristen en locals die graag in het groen en aan het water van een drankje willen genieten. Je weet alvast waar je ons deze zomer kan vinden! 😉

Picknicken in het park

Wat is er romantischer dan picknicken in de meest romantische stad van BelgiĂ«? Stad Brugge heeft bovendien op sommige plaatsen (extra) picknickbanken geplaatst. Even in de supermarkt allerlei lekkers inslaan en je bent klaar voor een sprookjesachtige tĂȘte-Ă -tĂȘte met het lief. Of een sfeervol samenzijn met vrienden.

Wandelen langs de vesten

Wie graag wat beweging heeft, kan gaan wandelen en genieten van het zonnetje. Onze aanrader is een wandeling langs de Brugse stadsvesten. Deze groene long omcirkelt bijna de volledige stad en brengt je langs pittoreske plaatsjes. Zo kan je onder andere de overgebleven windmolens en oude middeleeuwse stadspoorten bewonderen.

Een lekker ijsje eten

En wie zonnige dagen zegt, zegt ijsjes. Toch? Gelukkig vind je in Brugge de lekkerste ijsjes van het hele land! We zetten eerder al onze favoriete plaatsen voor een ijsje op een rijtje. Stop jij bij Oyya, FlavouRRs of Da Vinci?

Direct een weekendje Brugge boeken? Groot gelijk! Hier vind je een handig overzicht van hotels in het historisch centrum van Brugge.

Geef een antwoord